Våra tjänster

TAKVÅRD

Vi tvättar, ytbehandlar och målar tak

Vi hjälper er med underhåll av ert tak och kommer gärna ut för att kunna ge er en kostnadsfri offert gällande just ert tak.

 

Är färgen fortfarande bra på taket kan det räcka med att tvätta det. Genom en ren och slät yta rinner vattnet av lättare och detta förhindrar att vatten tränger in till tätskiktet.

 

Målar man det dessutom så ser taket nytt ut till kostnad ca 20–25% av att lägga om det. Vi lämnar 10 års garanti på färg och att inte påväxt uppkommer igen.

Vid utbyggnad har man kanske inte hittat samma nyans på de nya pannorna. Ommålning gör taket enhetligt igen, ett verkligt lyft för huset!

 

Vi utför även andra takarbeten så som montering av snörasskydd, hängrännor och stuprör.

 

Tveka inte – Ring för en kostnadsfri offert!

man målar plåttak

PLÅTTAK

Plåttak behöver tvättas och målas för att förhindra uppkomst av rosthål. Lättare rost som redan uppkommit kan stoppas och motverkas.
mossa på lertegeltak
BETONGTEGEL
Betongtegel kan tvättas och målas vilket gör att om man byter ut eventuellt redan trasiga pannor så smälter de in med samma nyans.
lertegeltak
LERTEGELTAK
Lertegeltak kan tvättas och besprutas eller bara besprutas för att ta bort mossa, alger och annan påväxt.
HÄNGRÄNNOR
Vi tillverkar och monterar skarvfria hängrännor hemma hos er. Gjorda av galvad stålplåt från SSAB med 15-års färggaranti och 30-års rostskyddsgaranti.

Kontakta oss för en kostandsfri offert idag!